قوانین پهن کردن فرش
نوشته شده توسط : مجله دلتا
فرش در دکوراسیون منزل ایرانی حرف اول را می‌زند. اما نکته‌ای که بسیار اهمیت دارد این است که باید بدانید فرشی را که می‌خرید کجا و چگونه پهن کنید.
نکات پهن کردن فرش

استفاده از فرش در دکوراسیون منزل، اهمیت بسیاری دارد. این عنصر دکوراسیونی می‌تواند به عنوان یک پایان‌دهنده به چیدمان منزل، یکپارچگی و یکدستی فضای خانه شما را مهیا کرده و آن را کامل‌تر جلوه دهد. اما نکته مهم این است که آیا می‌توانیم هر فرشی را به هر شکل و اندازه‌ای برای منزل خود تهیه کرده و آن را روی زمین پهن کنیم؟ طبیعتا چنین چیزی نخواهد بود و قواعد مشخصی برای پهن کردن فرش وجود دارد. در این مطلب مجله دلتا همراه ما باشید تا با هم نکات پهن کردن فرش را مرور کنیم.

نحوه انداختن فرش در منزل

چیدمان فرش در دکوراسیون نشیمن

نشیمن یکی از بخش‌های مهم خانه است که برای انتخاب فرش آن باید زمان، حوصله و دقت زیادی صرف کنیم. این بخش از خانه به دلیل آن‌که پر رفت‌وآمدتر است، اهمیت بسیاری دارد؛ بنابراین دقت در نحوه پهن کردن و چیدمان فرش آن نیز به نوبه خود مهم خواهد بود.

یکی از مهم‌ترین نکات پهن کردن فرش نشیمن آن است که فرش باید به گونه‌ای چیدمان شود که پایه‌های جلویی مبلمان روی آن و پایه‌های عقب آن‌ها بیرون از حاشیه فرش قرار گرفته باشند. با توجه به این موضوع متوجه خواهید شد که ابعاد فرش چقدر می‌تواند در زیباتر و البته قاعده‌مند‌تر شدن دکوراسیون نشیمن شما تاثیرگذار باشد.

پیشنهاد مطالعه: برای انتخاب بهترین رنگ فرش، “تاثیر روانشناسی رنگ در انتخاب فرش” را مطالعه کنید.

اگر فرش شما خیلی بزرگ و یا خیلی کوچک‌تر از حد متناسب با نشیمن باشد مجبور خواهید بود که برای رعایت قاعده پایه مبلمان، مبل‌ها را یا بیش از حد به هم نزدیک کنید و یا آن‌ها را خیلی از هم فاصله دهید! البته ناگفته نماند که اگر به فرش‌های بزرگ علاقه دارید می‌توانید هر چهار پایه مبل را بر روی فرش قرار دهید، ولی با این کار منزل خود را شلوغ‌تر و البته کمی کوچک‌تر از چیزی که هست نشان خواهید داد.

دکوراسیون داخلی منزل

فرش در دکوراسیون ناهارخوری

معمولا وقتی به سالن ناهارخوری که فرش ندارد می‌روید و پشت میز می‌نشینید، از برخورد پاهایتان با کف زمین حس خوبی  نخواهید داشت. باید گفت که چیدمان فرش در دکوراسیون ناهارخوری نیز قواعد مخصوص به خود را دارد، مثلا بهتر است فرشی را برای اتاق ناهارخوری‌ انتخاب کنید که چیزی حدود ۶۰ سانتی‌متر از هر طرف میز و صندلی‌های ناهارخوری شما بیرون باشد.

توجه به این نکات پهن کردن فرش باعث می‌شود که وقتی روی صندلی می‌نشینید و آن را عقب می‌کشید، همچنان پایه‌های صندلی روی فرش باشد و صندلی کج و راست نشود، به علاوه آن که یکپارچگی و تناسب فضا نیز از بین نمی‌رود.

دکوراسیون سالن غذاخوری

پهن کردن فرش اتاق خواب

در رابطه با انتخاب فرش برای اتاق‌خواب نیز قواعدی وجود دارد که با رعایت آن‌ها می‌توانید اتاق‌خوابی شکیل‌تر داشته باشید، مثلا اولین چیزی که می‌توان به آن اشاره کرد ابعاد فرش است. بهتر است فرشی برای اتاق‌خواب خود انتخاب کنید که چیزی حدود ۳۰ تا ۴۵ سانتی‌متر از تخت‌خوابتان بزرگ‌تر باشد و از پایه‌های آن بیرون بزند.

البته در این میان بسیاری از افراد علاقه‌ای به استفاده از فرش‌های بزرگ ندارند و ترجیح می‌دهند به جای آن به سراغ قالی و قالیچه‌هایی با ابعاد کم بروند. در این صورت می‌توان فرش را به طور کامل در قسمت پایینی تخت‌خواب قرار داد، به گونه‌ای که وقتی از خواب بیدار می‌شوید و روی تخت می‌نشینید پاهایتان روی فرش قرار گیرد.

چیدمان اتاق خواب

قانون فاصله فرش و دیوار

علاوه بر قواعد و نکات پهن کردن فرش در قسمت‌های مختلف خانه، اصولی کلی نیز در رابطه با چیدمان فرش در منزل وجود دارد. برای مثال معمولا بسیاری از افراد دقیقا نمی‌دانند که چگونه می‌توانند فرشی تهیه کنند که ابعاد آن با خانه و اتاق‌هایشان متناسب باشد.

برای این کار قواعدی وجود دارد، مثلا طراحان داخلی اغلب توصیه می‌کنند که فاصله فرش با دیوار‌های کناری چیزی حدود ۴۵ تا ۵۰ سانتی‌متر باشد. با این حال اگر خانه شما کوچک است و دستتان برای رعایت این فاصله باز نیست، می‌توانید آن را به حداقل ۱۰ سانتی‌متر نیز کاهش دهید. رعایت این نکته قطعا می‌تواند در مرتب‌تر و شکیل‌تر شدن خانه و البته جلوه بیش‌تر کف‌پوش، فرش و… تاثیرگذار باشد. همچنین این قاعده در رابطه با اکثر قسمت‌های خانه صدق می‌کند و می‌توانید از آن بهره بگیرید.

پهن کردن فرش در پذیرایی مربع

پیشنهاد مطالعه: برای افزایش عمر فرش، “عمر فرش را چگونه افزایش دهیم؟” را مطالعه کنید.





:: بازدید از این مطلب : 200
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 فروردين 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: